Előfizetői tartalom

Újabb botrány pattant ki Ursula von der Leyen körül

Portfolio
A Pfizer-vezérigazgatóval folytatott állítólagos üzenetváltások után egy újabb kellemetlen helyzetbe navigálta magát Ursula von der Leyen: az Európai Bizottság elnöke Kiriákosz Micotakisz görög kormányfő krétai nyaralójában vakációzott, amely sokak szerint teljesen összeférhetetlen a pozíciójával. Sokak szerint különösen visszás, hogy az athéni kormány számos botrányában az Európai Bizottság egyelőre alig foglalt állást. Az EP-választások kampányában ebből még különösen nagy botrány lehet.

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke nemrégiben Krétára utazott Kiriákosz Micotakisz görög miniszterelnök vendégeként, ami Brüsszelben erős feszültségeket váltott ki, sokan pedig kritizálni kezdték az uniós vezetőt. Főként miatt bírálták sokan, hogy az Európai Unió hallgat a Görögországot érintő kényes politikai kérdésekben - írja a Politico. Érdekes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés