Előfizetői tartalom

Kipattant a botrány az Európai Bizottság új vezetőjelöltje körül

MTI
Hollandiában petíciót indítottak annak érdekében, hogy megakadályozzák Wopke Hoekstra holland külügyminiszter kinevezését Frans Timmermans helyére az uniós klímavédelemért felelős biztosi pozícióban. A szervezők a DeGoedeZaak (DGZ) nevű kampányügynökség által közölték az NL Times angol nyelvű holland hírportállal csütörtökön.

A beszámoló alapján alig 24 óra alatt 27 500 aláírás érkezett a petícióra, amelyben azt állítják, hogy Wopke Hoekstra alkalmatlan az európai bizottsági feladatra, ami a klímavédelem területét öleli fel. A DeGoedeZaak (DGZ) nevű kampányügynökség, amely szervezi a tiltakozó akciót, a holland parlament alsóházának (Tweede Kamer) tagjaihoz intézett felhívásában arra szólította...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés