Előfizetői tartalom

Elképesztő terv látott napvilágot a B kategóriás jogosítványokról: durva drágulás, korlátozás jöhet

Portfolio
Az Európai Parlament Közlekedési és Idegenforgalmi Szakbizottsága hétfői ülésén megvitatta a vezetői engedélyekre vonatkozó szakbizottsági jelentéstervezetet - számolt be az Infostart. A B kategóriás jogosítvány felosztását javasolják B és B+ kategóriákra, ami számos korlátozást vonna maga után a B kategóriás jogosítvány birtokosainak.

Deli Andor vajdasági fideszes EP-képviselő küldött egy összefoglalót a jelentéstervezetről és annak várható hatásairól a lapnak, melyben azt írja: "a B+ kategóriás jogosítvány különválasztása az eddigi egységes B kategóriától azt jelentené, hogy az európai polgároknak két jogosítványt kellene megszerezni, hogy teljesértékű jogosultságuk legyen a személygépjárművek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés