Előfizetői tartalom

Két tűz közé került az Európai Bizottság a magyar uniós pénzek miatt

Az Európai Parlament két szakbizottságának közös ülésén két uniós biztos, Johannes Hahn és Nicolas Schmit, számolt be Magyarország uniós forrásokkal kapcsolatos helyzetéről. Mint ismertették, az Európai Bizottság továbbra is várja a magyar kormány intézkedéseit annak érdekében, hogy az ország hozzáférhessen az uniós pénzekhez – számolt be a hvg.hu.

Mint arról írtunk, múlt héten két további kérdést küldött a Bizottság az igazságügyi reform kapcsán a magyar kormánynak, amelyek a horizontális feljogosító feltételekkel kapcsolatos eljárást zárhatják le. Az első kérdés a Kúria ügyelosztási rendjével kapcsolatos, Brüsszel arra kíváncsi, hogy emberileg be lehet avatkozni az informatikai rendszerbe, vagy sem. A másik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés