Előfizetői tartalom

Magyar EU-pénzek: nagy döntésre készül kedden az Európai Bizottság

Portfolio
Jövő kedden várhatóan zöld jelzést kap az Európai Bizottságtól a magyar helyreállítási terv és a REPowerEU-forrásokra benyújtott terv - értesült a Szabad Európa. A jóváhagyás után 4,6 milliárd euró uniós forráshoz juthat Magyarország, és 60 napon belül nagyából 13 milliárd euró kohéziós forrás évekig elhúzódó lehívása kezdődhetne meg.

A Szabad Európa információi szerint a magyar helyreállítási terv és a REPowerEU forrásokra benyújtott javaslat is zöld utat kaphat az Európai Bizottság következő ülésén. Az igazságszolgáltatási reform értékelése azonban további időt vehet igénybe. Az Európai Bizottság és Magyarország közötti kapcsolatot jól jellemzi a tavalyi eseménysor, amikor a brüsszeli testület...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés