Előfizetői tartalom

Kemény üzenet jött Brüsszelből az EU-pénzekről: nem elég, amit a magyar kormány eddig tett

Portfolio
Nem tett eleget a magyar kormány a jogállamisági feltételességi eljárásban ahhoz, hogy pozitív értékelést adjunk és így lezárhassuk a jogállamisági eljárást – jelentette ki egy csütörtök délutáni brüsszeli sajtótájékoztatón Johannes Hahn. Közben viszont a Reuters értesülései szerint a horizontális feltételek esetében előrelépés mutatkozik a magyar kormány lépéseiben, amivel felszabadulhat némi kohéziós forrás.

Az Európai Bizottság költségvetésért felelős biztosa a Reuters tudósítása szerint úgy fogalmazott: Azon a területen, amelyért én vagyok a felelős – a jogállamisági feltételességi eljárásért – nincs olyan mértékű előrehaladás, ami lehetővé tenné számunkra, hogy pozitív értékelést adhassunk (a források felszabadításához). Az uniós biztos azt is világossá...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés