Előfizetői tartalom

Uniós források: Bóka János már Brüsszelben tárgyal

Portfolio
Már csak a magyar kormány válaszlevelén múlhat, hogy az Európai Bizottság 10 milliárd eurónyi kohéziós forrás feloldásáról döntsön. A hírek szerint az erről szóló értékelés már decemberben megszülethet, ha az igazságügyi reform részeként a kormány egy újabb módosítást fogadjon el. Bóka János pedig vélhetően erről egyeztet pénteken Brüsszelben.

Mint arról tegnap a Portfolio már beszámolt, a horizontális feljogosító feltételekről szóló eljárás – amely minden kohéziós forrás kifizetését blokkolja – hamarosan lezárulhat, méghozzá az Európai Bizottság pozitív döntésével. Ez azt jelenti, hogy az Országos Bírói Tanács jogköreinek bővítéséről, a vezető bírói tisztségviselők választásának folyamatáról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés