Előfizetői tartalom

Lesokkolták Brüsszelt Orbán Viktor hétvégi üzenetei

Portfolio
Lesokkolták Brüsszelt Orbán Viktor magyar kormányfő múlt hét végi üzenetei Ukrajna EU-csatlakozási tárgyalásai megkezdésének egyértelmű elutasításáról, mert vezető tisztviselők és diplomaták egészen a múlt hétig úgy gondolták, hogy a magyar kormányfő fenyegetései nem jelentenek nagy veszélyt a december közepi EU-csúcs sikerességére és csak a magyar EU-pénzek kiszabadításáról szólnak – írja hétfő reggeli hírlevelében a Politico.

A brüsszeli lapnak nyilatkozó illetékesek most viszont már elismerik: a magyar kormányfő elmúlt napokbeli eszkalációjából már nem úgy tűnik, hogy csak az EU-pénzek kiszabadításáról szóló politikai színház részei, így nehezebb is visszajönni az üzenetekből egy esetleges politikai alku keretében. Így tehát most már a jelek szerint kint is úgy érzékelik: tényleg megvétózná...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés