Előfizetői tartalom

Nem hátrálunk meg Ukrajna ügyében – Erőseket üzent a magyar kormány

Portfolio
Reggel már megírtuk, részben Bóka János nyilatkozata alapján, hogy az EU-ban vészhelyzeti költségvetési tervet készítenek Ukrajna támogatására a belengetett magyar vétó miatt, délután aztán erre rá is erősített az uniós ügyek minisztere saját Facebook-posztjában. Ennek lényege az, hogy „Magyarország nem fogja meggondolni magát Ukrajna EU csatlakozási tárgyalásainak megkezdésével és pénzügyi támogatásával kapcsolatban.”

Amint a Financial Times reggeli cikke alapján megírtuk: vészhelyzeti tervezésre készülnek Brüsszelben amiatt, hogy a magyar kormány továbbra is ellenzi az ukrajnai csatlakozási tárgyalások megkezdését, illetve azt, hogy a közös uniós költségvetésből fizessék az 50 milliárd eurós 4 évre szóló ukrajnai finanszírozási programot. A lapnak Bóka János is nyilatkozott, aki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés