Előfizetői tartalom

Rendkívüli uniós csúcstalálkozót hívnak össze a magyar vétók után

Portfolio
Charles Michel, az Európai Tanács elnöke bejelentette, hogy néhány hét múlva rendkívüli uniós csúcstalálkozót tartanak. A legfontosabb téma az uniós közös költségvetés felülvizsgálata lehet, amely egy 50 milliárd eurós Ukrajnának szánt támogatást is magába foglal. Ezt a múlt héten Orbán Viktor magyar miniszterelnök vétója miatt nem tudták megszavazni a brüsszeli egyeztetésen.

Charles Michel, az Európai Tanács elnöke bejelentette, hogy 2024. február 1-jén rendkívüli uniós csúcstalálkozóra kerül sor – közölte Ecaterina Casinge, a tagállamok vezetőit tömörítő EU-testület szóvivője. European Council President has announced that a special summit will take place on 1 February 2024. @CharlesMichel— Ecaterina (Casinge) December 18, 2023 A bejelentés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés