Előfizetői tartalom

Bejelentette az elektromos autóvásárlási pályázat végleges feltételeit a kormány

Portfolio
Közzétette pénteken a kormány az elektromos személygépkocsi, kisteherautó vagy kisbusz megvásárlását segítő végleges uniós pályázati szabályokat, és egy hónap múlva, február 5-én ki is nyílik a 30 milliárd forintos támogatási keret. Az anyagból kiderült, hogy a budapesti cégek 10,8 milliárd forintos keretre pályázhatnak, vidéki cégek pedig 19,2 milliárdra, és összesen legfeljebb 9375 darab projekt támogatható.

A végleges felhívás kapcsán kiadott ma egy közlemény az Energiaügyi Minisztérium, amelyben rögzíti, hogy Csak gazdasági társaságok pályázhatnak tisztán elektromos személygépkocsi, kisteherautó, vagy kisbusz megvásárlásához vissza nem térítendő állami támogatásra. Egy jármű beszerzéséhez az akkumulátor kapacitásának függvényében 2,8-4 millió forint támogatás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés