Előfizetői tartalom

Három új brüsszeli eljárás indul Magyarország ellen

Portfolio
Az Európai Bizottság a közelmúltban egy sor jogsértési határozatot jelentett be, több kötelezettségszegési ügyben pedig Magyarországgal szemben is intézkednek. Az érintett irányelvek számos területet érintenek, többek között az igazságügy, a belső piac és a kkv-k, az adózás és vámügyek, az egészségügy, az éghajlatvédelem, a belügyek és a pénzügyi szolgáltatások területét.

Összesen tíz kötelezettségi eljárásban lép Brüsszel az uniós tagállamokkal szemben, ebből pedig 3 ügyben Magyarország ellen is lépéseket tesz az Európai Bizottság, derül ki a testület csütörtöki közleményéből. A magyar kormány ellen indított jogsértési határozatok egyike a követeléskezelői és követelésvásárlói szóló (EU) 2021/2167 irányelv, közismert nevén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés