Nagy nevek, rendkívül fontos témák a Portfolio uniós források konferenciáján!
Uniós források

Nagy nevek, rendkívül fontos témák a Portfolio uniós források konferenciáján!

Portfolio
Megindulhat az uniós támogatásoknál a pályázati dömping, így soha nem volt még ilyen aktuális, hogy képbe kerüljenek az üzleti döntéshozók az EU-források elérhetőségével és pályázhatóságával kapcsolatban. A Portfolio egy egésznapos szakmai konferenciát rendez március 6-án, aminek célja, hogy segítsünk kiigazodni a legfontosabb kérdésekben, bemutatjuk, milyen kiírásokra számíthatunk. A legfontosabb döntéshozók, a pályázati piac kiemelkedő szakértői, a valamint a magyar üzleti élet vezető személyiségei nyújtanak segítséget a szabályozási környezet megértésében és a legkedvezőbb lehetőségek felkutatásában. Még nem késő regisztrálni, ide kattintva.

Az Európai Bizottság decemberi döntése után kiszabadultak a magyar kohéziós források egy 10,2 milliárd eurós szelete, lehetővé téve, hogy a 2021-2027-es költségvetési ciklus pályázati kiírásainál új szintre kapcsoljanak. Eközben pedig folytatódnak a közvetlen brüsszeli támogatások kifizetései is.

Emiatt kevesebb mint egy hónap múlva rendezzük meg a Portfolio EU Források 2024 konferenciáját, ahol a résztvevők mindent megtudhatnak a közvetlen és közvetett uniós támogatásokról, valamint az új közbeszerzési eljárásokról. A legfontosabb döntéshozók, a pályázati piac legjobb szakértői, valamint a magyar vállalkozói élet meghatározó alakjai segítenek eligazodni a szabályozási kérdések között, valamint megtalálni a legjobb lehetőségeket.

A Portfolio kiemelt célja az idei rendezvénnyel, hogy alaposan körbejárja az uniós forrásokkal kapcsolatos kérdéseket, bemutassa a legjobb stratégiákat, valamint hogy összehozza a magyar vállalkozói szféra tagjait.

Ők már biztosan ott lesznek a rendezvény szakmai programjában:

A következő 4 hétben még több név várható, érdemes velünk tartani és követni az esemény oldalán a legfrissebb fejleményeket!

Az érintendő témákról, az előadókról bővebb információ itt érhető el.

Címlapkép forrása: Getty Images.

RSM Blog

Mikor érdemes HR tanácsadóhoz fordulni?

Napjainkban az üzleti eredményesség egyik legfontosabb támogatója a stratégiához közvetlenül hozzájáruló, gyors változásokra képes, emberközpontú HR menedzsment. Biztosítja a szervezet n

KonyhaKontrolling

Sabbatical - ne így ne dolgozz!

Korábban ígértem, hogy beszámoljak a sabbaticalról, ezért most megteszem. Sajnos a bejegyzés írásának napján már 3 hónapja dolgozom, de igyekszem hűen visszaadni a részleteket. Pihenés Az e

Holdblog

Miért kellett a Mol-nak az UTE?!

HOLD After Hours. Horváth Ágnessel, a Mol vezető közgazdászával vitatkoztunk olajról, UTE-ról, Molról, meg Ryan Goslingról.  Jó szórakozást! 00:45    Miért kellett a Mol-nak a

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a csattanós válasz azoknak, akik nem vesznek lakást, mert alacsonyabb kamatokra várnak

Privát bankár

Privát bankár
Retail Day 2024
2024. április 11.
EU Források 2024
2024. március 6.
Agrárium 2024
2024. március 19.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Interaktív online előadás

Vételi és eladási zónák - Részvénypiaci panoráma

Mire számíthatunk a következő napokban a részvénypiacokon? Milyen fontos szintekre kell figyelni a főbb indexek esetén? Melyek lesznek a jól és rosszul teljesítő régiók, országok, szektorok és ágazatok?

Díjmentes online előadás

Miért a tőzsdei befektetést válasszam az állampapír helyett?

Online előadásunkon megvizsgáljuk a két befektetési formát, megtárgyaljuk az előnyeiket és a hátrányaikat, sorra vesszük mikor mibe érdemes fektetni.