Nagy nevek, rendkívül fontos témák a Portfolio uniós források konferenciáján!
Uniós források

Nagy nevek, rendkívül fontos témák a Portfolio uniós források konferenciáján!

Portfolio
Megindulhat az uniós támogatásoknál a pályázati dömping, így soha nem volt még ilyen aktuális, hogy képbe kerüljenek az üzleti döntéshozók az EU-források elérhetőségével és pályázhatóságával kapcsolatban. A Portfolio egy egésznapos szakmai konferenciát rendez március 6-án, aminek célja, hogy segítsünk kiigazodni a legfontosabb kérdésekben, bemutatjuk, milyen kiírásokra számíthatunk. A legfontosabb döntéshozók, a pályázati piac kiemelkedő szakértői, a valamint a magyar üzleti élet vezető személyiségei nyújtanak segítséget a szabályozási környezet megértésében és a legkedvezőbb lehetőségek felkutatásában. Még nem késő regisztrálni, ide kattintva.

Az Európai Bizottság decemberi döntése után kiszabadultak a magyar kohéziós források egy 10,2 milliárd eurós szelete, lehetővé téve, hogy a 2021-2027-es költségvetési ciklus pályázati kiírásainál új szintre kapcsoljanak. Eközben pedig folytatódnak a közvetlen brüsszeli támogatások kifizetései is.

Emiatt kevesebb mint egy hónap múlva rendezzük meg a Portfolio EU Források 2024 konferenciáját, ahol a résztvevők mindent megtudhatnak a közvetlen és közvetett uniós támogatásokról, valamint az új közbeszerzési eljárásokról. A legfontosabb döntéshozók, a pályázati piac legjobb szakértői, valamint a magyar vállalkozói élet meghatározó alakjai segítenek eligazodni a szabályozási kérdések között, valamint megtalálni a legjobb lehetőségeket.

A Portfolio kiemelt célja az idei rendezvénnyel, hogy alaposan körbejárja az uniós forrásokkal kapcsolatos kérdéseket, bemutassa a legjobb stratégiákat, valamint hogy összehozza a magyar vállalkozói szféra tagjait.

Ők már biztosan ott lesznek a rendezvény szakmai programjában:

A következő 4 hétben még több név várható, érdemes velünk tartani és követni az esemény oldalán a legfrissebb fejleményeket!

Az érintendő témákról, az előadókról bővebb információ itt érhető el.

Címlapkép forrása: Getty Images.

HitelesAndrás

Pénzügyi tudatosság gyermekszemmel

Egy pénzügyi csoportban beszélgetés bontakozott ki, hogy a gyermekeket mikor és milyen mélyen kell bevonni a pénzkezelésbe, illetve mikor kell felhívni a figyelmüket a befektetés fontosságára&

KonyhaKontrolling

Ez védi a megtakarításod!

Az internetes beszélgetéseimben rendre belefutok, hogy az emberek nem tudják, hogy mire jó a betétvédelem, mire a befektetővédelem. Pedig nagyon fontos megérteni ezeket a koncepciókat, mert a koc

Holdblog

A részvénybefektetés nem ázik be!

HOLD After Hours. Szőcs Gáborral value befektetőket sajnálunk, Karácsony Tamással gyrosokat árnyalunk és Kovács Szilárddal pedig benézünk a Bridgewaterhez. Jó szórakozást! 00:45    Hajrá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ezért drágább az élelmiszer itthon, mint Németországban

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Property Warm Up 2024
2024. március 7.
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
EU Források 2024
2024. március 6.
Retail Day 2024
2024. április 11.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Interaktív online előadás

Vételi és eladási zónák - Részvénypiaci panoráma

Mire számíthatunk a következő napokban a részvénypiacokon? Milyen fontos szintekre kell figyelni a főbb indexek esetén? Melyek lesznek a jól és rosszul teljesítő régiók, országok, szektorok és ágazatok?

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?