Előfizetői tartalom

Most a németek és a franciák vétója borította a nagy EU-s reformot

Portfolio
Franciaország és Németország, valamint Észtország és Görögország egy brüsszeli találkozón megakadályozta a giggazdaságban dolgozókra vonatkozó felülvizsgált uniós szabályozást, ezzel visszavetve az alkalmazásban dolgozók körülményeinek javítását célzó erőfeszítéseket. Most az EU Tanácsában nincs minősített többség a javaslat mögött, ami az új rendelet végrehajtásához szükséges lenne.

Egyelőre zátonyra futottak az erőfeszítések, amelyek az Európai Unióban a nagyon rövidtávú alkalmi munkákat váló dolgozók körülményeinek javítását célzó, az egész blokkra kiterjedő szabályozás létrehozására irányultak.Franciaország és Németország, valamint Észtország és Görögország a tagállamok nagyköveteinek brüsszeli találkozóján blokkolta az átdolgozott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés