Előfizetői tartalom

Volt miniszter családjának cége miatt tett feljelentést a hatóság

Portfolio
Az Integritás Hatóság vizsgálata alapján kiderült, hogy a Biogas Productor Kft. által kért és megkapott uniós támogatás minden szakaszában súlyos szabálytalanságok tapasztalhatók. Az új, EU-pénzek felügyeletéért felelős szervezet feljelentést tett Süli János korábbi Paks-ügyi miniszter családjának cége ügyében – írja a Telex.

Az Integritás Hatóság szerint a több mint félmilliárd forintos beruházási támogatást Süli János, a volt paksi polgármester és Paksért felelős tárca nélküli miniszter családjának cége, a Biogas Productor Kft. hívta le, noha annak mezőgazdasági tevékenysége nem volt kimutatható, és a vállalkozás csupán egy 50 ezer forintos számlával bizonyította azt. Az összeférhetetlenségi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés