Előfizetői tartalom

Uniós nemzeti konzultációt hirdetett Brüsszel

Portfolio
Az Európai Polgárok Testülete megbeszéléseket kezd az energiahatékonyság növelésének előnyeiről és kihívásairól. A 27 EU-tagállam 150 véletlenszerűen kiválasztott polgárából álló testület a háztartások, a vállalkozások és a közösségek energiaválság kezelésében betöltött szerepét vizsgálja meg, amely az európai zöld megállapodás és a klímasemlegesség ambiciózus tervének kritikus aspektusa – jelentette be az Európai Bizottság.

Három hétvégén a polgárok közösen fogalmazhatnak meg olyan ajánlásokat, amelyek potenciálisan alakíthatják a jövőbeli uniós politikákat a zöldátállás esetében. Különös jelentőséggel bír az „Első az energiahatékonyság” elvre való összpontosítás, amelynek eredményeként bizottsági ajánlásban kell megküldeni a tagállamoknak szóló ajánlásokat. A panelt kiegészíti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés