Előfizetői tartalom

Varga Mihály: Magyarország támogatja az uniós versenyképességi javaslatot

Portfolio
A nehéz körülmények ellenére is csökkent az államadósság Magyarországon a tavalyi évben. Most már folyamatos az uniós források érkezése, és a kormány támogatja az Európai Beruházási Bank szerepének növelését a kkv-k finanszírozásában, hogy így javítsanak az uniós versenyképességen – többek között ezekről beszélt Varga Mihály pénzügyminiszter a pénteki Ecofin-ülés után.

Varga Mihály pénzügyminiszter Gentben, az uniós pénzügyminiszterek Ecofin tanácsának ülése előtt bejelentette, hogy az ország jelentős mértékben, 73,5 százalékra csökkentette államadósságát. Az adat 10 százalékponttal jobb az uniós átlagnál, és a jövőben is az uniós átlag alatt kívánják tartani – derül ki az MTI beszámolójából. A miniszter ennek kapcsán megjegyezte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés