Előfizetői tartalom

Hogyan lehet elkerülni az EU-pályázatoknál, hogy a gombhoz varrjuk a kabátot?

Portfolio
A magyarországi és a közvetlen brüsszeli kiírású uniós pályázatok tapasztalatairól, a szükséges idő- és energiabefektetésről, sikerekről, kudarcokról, a konzorciumi tapasztalatokról beszélgettünk öt cégvezetővel, illetve pályázati szakértővel a mai EU Források 2024 című konferenciánk záró panelbeszélgetésében. Az egyik fő üzenet az, hogy a tudatos pályázás ott kezdődik, hogy előre fel kell mérnie a cégeknek azt, hogy a saját lehetőségeik, pályázati érettségük mit tesznek lehetővé, illetve szükségessé. Az is lényeges másrészt, hogy az ingyenpénz logika helyett a várható előnyöket és a pályázással járó kihívásokat együtt kell mérlegre tenni és hosszú távú, a vállalat valódi versenyképesség növekedését szem előtt tartó szemléletre van szükség.

Hogyan lehet elkerülni az EU-pályázatoknál, hogy a gombhoz varrjuk a kabátot? A nyitó kérdéskör a fenti volt és a résztvevők a saját tapasztalataik alapján az alábbiakat említették: Ifj. Büttner Tamás, a Büttner Kft. Nagyatád ügyvezető igazgatója jelezte: „innovatív cégként rengeteg gombunk van”, de ezzel együtt is kénytelenek vagyunk figyelembe venni, hogy mikor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés