Előfizetői tartalom

Hónapokkal előre tudni lehet, hogy milyen EU-pályázatok várhatók – Íme, a hasznos tippek

Portfolio
A nyilvánosan elérhető adatok, anyagok figyelmes nyomon követésével már hónapokkal előre lehet tudni, hogy milyen EU-pályázatok várhatók Magyarországon, és így ez segíti a kkv-k és  nagyvállalatok jó időben való házon belüli felkészülését is – mutatott rá gyakorlati fókuszú előadásában Papadimitropulosz Alex, a Via Credit ügyvezetője a Portfolio mai EU Források 2024 című konferenciáján.

Mikor mi jelenik meg, mire lehet felhasználni, lehet-be belőle ingatlant venni? – többek között ezek a leggyakoribb kérdések, jelezte több száz céggel tartott napi kapcsolatának tapasztalata alapján Papadimitropulosz Alex. Felhívta a figyelmet arra, hogy nem a székhely, hanem a megvalósítás helyszíne számít a felzárkóztatási forrásokból megvalósuló projekteknél, így...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés