FONTOS 270%-os infláció: mi van veled, Argentína?
 
Előfizetői tartalom

Harckészültségben az EU, új háborús mesterterv készül Brüsszelben

Portfolio
Az európai vezetők már készülnek arra, hogy Donald Trump visszatérhet a Fehér Házba, és ennek következményei lehetnek Európára biztonságára is: az elnökjelölt ugyanis megszüntetné a kontinensnek nyújtott amerikai biztonsági garanciákat, amint azt a német hírszerző szolgálatok legutóbbi figyelmeztetései is jelzik. A csütörtökön kezdődő csúcstalálkozón ezért a millitirazálódó Európai Unióról tárgyalnak az állam- és kormányfők. A fő kérdés: honnan lesz pénz a hadseregépítésekre?

A csütörtökön kezdődő uniós csúcson a legfontosabb kérdés az lesz, hogy az Európai Unió hogyan tudja támogatni a tagállamokat a védelmi erőfeszítéseik fokozásában, valamint hogyan lesz pénzügyi forrás a katonai fejlesztésekre az államszövetségben. Az elmúlt hetekben az újraválasztásra készülő Ursula von der Leyen, valamint az egész Európai Bizottság több tervet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés