Előfizetői tartalom

A Kreml újabb csápjait vágták le az EU-s választás előtt a titkosszolgálatok

Portfolio
Az európai parlamenti választáspk orosz befolyása körül kialakult botrányban újabb leleplezések történtek, Petr Bystron, egy szélsőjobboldali német parlamenti képviselője és az AfD külpolitikai vezetője bukott le, hogy orosz kenőpénzeket fogadott el. Ezen kívül kiderült, hogy a Wirecard-főnök is segíthette az oroszokat a politikusok megvesztegetésében.

A Deník N cseh hírportál beszámolói szerint a cseh titkosszolgálat Prágában tájékoztatta a kabinet tagjait a Bystronnak történt orosz kifizetésekre utaló hangfelvételekről. Bystron, aki várhatóan hamarosan európai parlamenti képviselő (EP-képviselő) lesz, ellenőrzésnek néz elébe, mivel a második helyen áll az AfD listáján a közelgő európai parlamenti választásokra....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés