Előfizetői tartalom

Tépik az AI-részvényeket!

Portfolio
Ahogy arról a Portfolio is beszámolt, a szerdai zárást követően tette közzé első negyedéves gyorsjelentését az Nvidia. A chipgyártó ismét megugrotta az egyébként igencsak magas várakozásokat, ennek köszönhetően pedig új történelmi csúcson nyitott az árfolyam csütörtökön, de más, a mesterséges intelligencia őrületből profitáló részvények árfolyama is jelentős pluszban van.

Az Nvidia árfolyama 7,5 százalékkal került feljebb a nyitást követően, a mostani emelkedésnek köszönhetően pedig az árfolyam már az 1000 dolláros szintet is átlépte. A Supermicro jegyzése 8,3 százalékkal került feljebb, a mostani emelkedés ellenére azonban a papír még így is közel 24 százalékra van korábbi 1224 dolláros történelmi csúcsától. A Micron árfolyama...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés