Előfizetői tartalom

Elfogadta Brüsszel az első magyar operatív programot!

Portfolio
Az Európai Bizottság ma jóváhagyta a benyújtott 8 magyarországi operatív program közül az elsőt, amelynek révén hazánk is részesül a leginkább rászoruló személyeket támogató európai segítségnyújtási alapból. A mai döntés nyomán Magyarország 93,8 millió euróhoz (jelen árfolyam mellett kb. 29 milliárd forinthoz) jut a 2014-2020-as időszakban, mellyel a leginkább rászorulóknak biztosítanak természetbeni segítséget. Az uniós pénzösszeget 16,6 millió eurós hazai forrás egészíti ki.

Ez a lényeg Az alap Magyarországon szegény családokban nevelkedő gyermekeket, hajléktalanokat, valamint olyan fogyatékossággal élőket és időseket támogat, akik alacsony jövedelemmel rendelkeznek. A rendelkezésre álló összeg segítségével élelmiszercsomagokat és alapvető létfenntartási cikkeket juttatnak el a rászorulóknak, meleg ételt osztanak, és a hajléktalanok társadalmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés