Előfizetői tartalom

Ingyenpénzből napelem? - Újabb hatalmas EU-pályázat jön!

Portfolio
Bár az EU-pályázatok meghirdetésének nagy rohamán már túl vagyunk, de azért mostanában is jön még ki egy-egy nagyobb pályázat, és a jelek szerint ez a vidékfejlesztési pályázatok terén is így lesz. Friss fejlemény ugyanis, hogy elindult a társadalmi egyeztetése egy 35 milliárd forintos felhívásnak, amely a mezőgazdasági- és feldolgozó üzemek energiahatékonyságának javítását támogatja majd jövő februártól. A pályázat vissza nem térítendő támogatást kínál, amelyből például napelemes rendszer is telepíthető. Emellett egy 5 milliárdos keretösszegű borszőlő telepítésre vonatkozó pályázat társadalmi egyeztetése is megkezdődött. A napokban már felhívtuk a figyelmet arra, hogy egy 52,5 milliárd forintos keretösszegű vállalkozói energiahatékonysági pályázat is megjelenik majd január közepén, azután, hogy a napokban újranyitott másik felhívást bezárják:

Kapcsolódó cikkünk2017.11.03Napelemet ingyenpénzből? Eljött a nagy lehetőség!2017.11.08Ma újranyílt és rögtön módosult a hatalmas céges energiahatékonysági pályázatA hivatalos uniós pályázati oldalon tegnap megjelent egyik közlemény szerint elindult a "Mezőgazdasági- és feldolgozó üzemek energiahatékonyságának javítása" című (VP5-4.1.6-4.2.3-17 kódszámú) felhívás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés