Előfizetői tartalom

Leváltotta Orbán Viktor négy EU-s program koordinációs vezetőjét

Portfolio
Egy hónappal ezelőtti hatályú személycserék jelentek meg a tegnapi, július 2-i, Magyar Közlönyben, amelyek értelmében Orbán Viktor kormányfő leváltotta a 2014-2020 programozási időszak négy operatív programjának monitoring bizottsági elnökét és helyükre az újonnan létrehozott Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkárai kerültek. Közben az is kiderült, hogy pontosan mely tárcákhoz tartozik az egyes uniós programok szakmai, illetve irányító hatósági felügyelete. A friss Közlöny szerint egyébként a kormány jóváhagyta a 2014-2020. évekre szóló Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program újabb módosítását, igaz az, hogy pontosan mi változott, nincs benne a határozatban. A legutóbbi jelentős módosítás akkor családok tízezreit érintette, erről múlt héten írtunk bővebben:

Kapcsolódó cikkünk2018.06.26Csendben beletörődött Brüsszel, hogy a családi házak helyett a középületekre szórjuk ki az EU-pénztA miniszterelnök 90/2018. (VII. 2.) ME határozata értelmében az alábbi személycserék történtek meg nagyjából egy hónappal ezelőtti hatállyal: Dr. Homolya Róbertet az Integrált Közlekedésfejlesztési Operatív Program monitoring bizottsága elnöki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés