Előfizetői tartalom

Odacsap a kormány az EU-pályázatok túlárazóinak! (2.)

"Olyan költség elszámolása maradéktalanul nem lehetséges, amelyről bizonyítható, hogy az a piaci árak jellemző szintjét meghaladta" - áll a határozott üzenet abban a tájékoztatóban, amely péntek délután jelent meg a kormány hivatalos uniós pályázati oldalán és két uniós fejlesztési program kapcsán rögzíti, hogy milyen esetekben és hogyan kell egységes szabályok mentén alátámasztani a piaci áraknak való megfelelést.

Cikkünk eredeti verziójában tévesen azt írtuk, hogy csak a VEKOP és a TOP esetén adtak ki ilyen piaci árakkal kapcsolatos útmutatót, de szeptember 25-én ezek megjelentek az EFOP-ra és az RSZTOP-ra is.A lehetséges okokrólA jelek szerint tehát eddig a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP), valamint a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Programban (VEKOP)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés