Előfizetői tartalom

Újabb 13 milliárd forintnyi gazdaságfejlesztési támogatást osztottak ki a napokban

Portfolio
Újabb 13 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást nyert el 54 mikro-, kis- és középvállalkozás technológiai és digitális fejlesztéseinek megvalósítására, valamint eszközbeszerzésekkel termelésének erősítésére a napokban - hívta fel a figyelmet pénteken kiadott közleményében Rákossy Balázs, a nemzetgazdasági tárca európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára. Ezen nyertes projektekkel 27 milliárd forintot meghaladó összköltségű beruházások valósulhatnak meg. Ezeken felül a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében egyesületek és alapítványok is elnyertek közel 123 millió forintot digitális eszközök és szolgáltatások népszerűsítésére.

32 mikro-, kis- és középvállalkozás 8,65 milliárd forint támogatáshoz jutott a "Gyors növekedésű (gazella) vállalkozások komplex fejlesztéseinek támogatása" című, GINOP-1.2.7-17 kódszámú felhívás keretében. Az összességében csalódást keltő pályázati érdeklődésről tegnap már írtunk. A közel 18 milliárd forint összköltségű beruházások által többek között...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés