Előfizetői tartalom

Fejenként 2 milliós jutalmat kaptak az EMMI-dolgozók az EU-pénzek pörgetéséért

Portfolio
Összesen 4,268 milliárd forint "bónuszt" kaptak az Emberi Erőforrások Minisztériumában az uniós támogatáslehívások tavalyi felpörgetéséért, az összeg mintegy 2100 fő között oszlott meg, így fejenként 2 millió forintos juttatásról beszélhetünk, amelynek nagyobbik részét az áprilisi választások előtt fizették ki - írja a 24.hu a tárcától közérdekű adatigénylés keretében megkapott adatokra hivatkozva.

Egy tavaly tavaszi kormányhatározat írta elő, hogy az egyes uniós Operatív Programokban tavaly június végéig, illetve év végéig minimálisan és ideális esetben mennyi EU-támogatást kell kifizetni és ha ezek teljesültek, akkor volt jogosult az adott programon dolgozó minisztériumi stáb a céljuttatásokra. Amint megírtuk: a tárcák azon állománya is jogosult volt a juttatásra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés