Előfizetői tartalom

Közbelép a Miniszterelnökség: több idő lesz a pályázatoknál (2.)

Portfolio
A Miniszterelnökség a tervezettnél később nyit meg több uniós pályázatot azért, hogy a pályázók számára elegendő idő jusson a pályázati feltételek megismerésére és a szükséges dokumentumok előkészítésére - áll a tárca által ma kiadott hivatalos közleményben. Az érintett pályázatoknál a leggyakoribb a beadási határidő módosulása, de a benyújtási szakaszok határidejében, a projekt záró kifizetési igénylésének benyújtási határidejében is történt módosítás - derül ki a Portfolio összesítéséből.

Helyi gazdaságfejlesztésMódosításra került a Helyi gazdaságfejlesztés című - TOP-1.1.3-15 kódszámú felhívás mellékleteként megjelent Zala megyei területspecifikus melléklet a következőkben a március 21-i és szeptember 15-i benyújtási szakaszok összevonásra kerültek egy benyújtási szakasszá. Az új benyújtási határidő április 15.Településképet meghatározó épületek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés