Előfizetői tartalom

Megérkeztek a legnépszerűbb uniós pályázatok

Portfolio
Megjelent a két legnépszerűbb gazdaságfejlesztési pályázat, melyeknek összesen a keretösszege 39 milliárd forint. Támogatási kérelmeket mikro-, kis és középvállalkozások nyújthatnak be. A pályázatok keretében lehetőség nyílik új eszközök beszerzésére, IT fejlesztésre, infrastrukturális és ingatlan beruházásokra, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítására és online megjelenés kialakítására. Az egyik felhívás keretében a pályázók 25 és 250 millió forint összeget pályázhatnak, míg a másik konstrukció esetében 5 és 25 millió forint összeget igényelhetnek fejlesztéseikhez. A Közép-magyarországi régió területén megvalósuló fejlesztés nem támogatható egy felhívás esetében sem.

Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése GINOP-1.2.1-16 pályázat tudnivalóiA rendelkezésre álló keretösszeg 18 Mrd forint. A támogatott támogatási kérelmek várható száma 150-250 db. A pályázat során új eszközök, gépek beszerzésére, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítására, megújuló energiaforrást hasznosító technológiák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés