Előfizetői tartalom

Rengeteg magyar céget izgat az első uniós 0%-os hitel

Portfolio
Jelenleg 25-30 milliárd forintnyi fejlesztésről folynak tárgyalások az MFB Pontokon elérhető nulla százalékos uniós hitel keretében, ami nem jelenti azt, hogy a 44 milliárd forintos GINOP pályázati keret már elfogyott, mindenesetre igen jelentős az érdeklődés országszerte a vállalkozások felől - többek között ezt jelezte az MFB Pontokat és az első terméket bemutató országos rendezvénysorozat keddi debreceni állomásán Eőry Gábor, az MFB Zrt. Értékesítés-irányítási Igazgatóság ügyvezető igazgatója.

MISKOLC - Elstartoltak a nulla százalékos EU-hitelek! Országos rendezvénysorozat az MFB Pontokról A hat helyszínből álló országos rendezvénysorozat következő állomása június 22-én Miskolcon lesz, majd a jövő héten további három vidéki nagyvárosba látogatunk el. További részletek: Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés