Előfizetői tartalom

Kékkúti Ásványvíz - buborékkal, vagy buborék nélkül

Portfolio
Az elmúlt napok egyik sztárpapírja a BÉT egyik kis kapitalizációjú társaságának, a Kékkúti Ásványvíz Rt.-nek a részvénye volt. Tőzsdeklub rovatunkban már hosszabb ideje az egyik kedvencnek számít a papír, s az itt megjelent értesülések fokozatosan egyre nagyobb nyilvánossághoz jutottak. Ezért fontosnak tartottuk megvizsgálni, hogy az árfolyam erősödése mennyire van megalapozva, illetve mekkora esélye van még a további emelkedésének.

A Kékkúti részvények történetét a BÉT-re történő bevezetés óta kíséri a tulajdonosváltással kapcsolatos spekuláció. Az angol pénzügyi befektetők irányítása alatt álló cég tőzsdei bevezetését 1996. decemberében - meglepő módon - már azzal indokolták, hogy a részvények nyilvános forgalmazása útján kialakuló érték megkönnyíthet egy esetleges értékesítést.A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés