Előfizetői tartalom

Egy kitörés anatómiája

Portfolio
Vakmajom, az internetes körökben ismertté vált tőkepiaci szerző, a Portfólión debütálva az OTP elmúlt másfél évi árfolyamalakulását szedi darabokra és gyúrja egésszé. Bár az írás a Portfólión eddigi megszokottól eltérően a fő hangsúlyt az árfolyamalakulás kereskedés-technikai oldalára helyezi, érintőlegesen a fundametális hátteret is bemutatja.

Másfél év nagy idő. Ha az ember pár héttel ezelőtt messziről rápislantott az OTP-grafikonjára, jól látszott, hogy a papír immár másfél éve be van ragadva egy kb. 9,000-12,000 ft közötti sávba, abból csak a krach söpörte ki egy rövid időre, de hamar visszatalált a megszokott övezetbe. (Nota bene, a gyerekek sokszor igen jól olvasnak chartot: a fiam azt mondta az OTP grafikonjára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés