Előfizetői tartalom

Beszélgetés Szalai Tamással, az 1999-es év legjobb elemzőjével

Portfolio
Hosszú évek részvényelemzéssel töltött időszaka után a Bankcroft nevezetű kockázati tőke alapnál folytatja munkásságát Szalai Tamás a Concorde Értékpapír Rt. volt vezető elemzője. A részvénypiac "veteránját", az 1999-es év legjobb elemzői címét elnyerő szakemberét az elemzési tevékenység hátteréről, a fundamentális érték összetevőiről kérdeztük. A riportban természetesen kitértünk az aktuális piaci helyzet megítélésére és a szakértő aktuális vételi ajánlásaira is.

Milyen lényeges különbséget látsz a hazai és a fejlett piacok elemzési kultúrája között? A magyarországi elemzések már jónéhány éve azt a színvonalat tűzték ki célul, melyek a globális brókerházak munkáit jellemzik. A piacon aktív hazai brókerházak az elmúlt években igen komoly fejlődésen mentek keresztül és nyilván úgy gondolom, hogy a Concorde ezek közül is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés