Előfizetői tartalom

Csendben, halkan, olcsón - beszélgetés Leisztinger Tamással (Arago)

Portfolio
Exkluzív interjút adott a Portfólió részére Leisztinger Tamás, az elmúlt napokban ismét az érdeklődés középpontjába került Arago Rt. vezérigazgatója. A beszélgetés során áttekintettük az aktuális Pick felvásárlást, a Zalakerámia helyzetét, az Eravis és a Hunguest fúziójának lehetőségét és az Arago akvizíciós stratégiáját is. A társaság jövőre már külföldön tervez akvizíciókat végrehajtani .

Az Arago a legsikeresebb kárpótlási jegy hasznosító lett az 1995-ös alakulása óta és a tőkepiacon nagyon aktív szerepet játszik. Miután tevékenységeteket jórészt homály fedi, mely cégekből áll most a csoport? Az a fogalom, hogy kárpótlási jegy hasznosító már társaságunkra nem értelmezhető. Egy társaság addig mondható kárpótlási jegy hasznosítónak, amíg az alakuláskori...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés