Előfizetői tartalom

Beszélgetés az OMV elnökével - nem csak az iparági konszolidációról

Portfolio
A közép-kelet-európai olajipar konszolidációjának megindulása és feltartóztathatatlan előretörése mára megkérdőjelezhetetlen folyamattá vált. A játszma szereplőinek megismertetése érdekében kezdte el a Portfolio.hu az érintett vállalatok felső vezetőivel készített interjú sorozatát (Slovnaft; Slavomir Hatina, MOL; Michel-Marc Delcommune), melynek aktuális részében Richard Schenz-cel, az OMV elnök-vezérigazgatójával olvashatnak egy beszélgetést.

I. OLAJIPARI KONSZOLIDÁCIÓ:1., A regionális szövetségek "buktatói": politika és top-management2., Szinergiahatások főbb területei: nem termeléshez kapcsolódó költségek, kutatás, kitermelési technológiák3., OMV-PKN-MOL potenciális együttműködésről egyelőre csak kétoldalú tárgyalások folynak4., A 18%-os PKN csomag megosztásának a MOL és az OMV között a jelenlegi viszonyok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés