Előfizetői tartalom

Cisco: aki megmozgatta a piacot - csak óvatosan!

Portfolio
A Cisco rövid távra vonatkozó pozitív hangvételű nyilatkozata hatására, 22%-ot száguldott a részvény. Mindazonáltal felhívjuk a figyelmet a szektoron belül továbbra is erősen negatív folyamatokra (egyes iparági szereplők már csak 2003-ban várnak fellendülést) és a közeljövő tervezhetetlenségére. Érdemes óvatosan közelíteni a high-tech szektor éllovasához.

John Chamber, a Cisco elnöke egy nappal azután, hogy Torontóban nem kívánt nyilatkozni a pénzügyi tervek teljesíthetőségéről New Yorkban egy befektetői konferencián elmondta az október végén záruló pénzügyi negyedévre vonatkozóan a társaság tudja tartani terveit, mely 4.1-4.3 mrd USD árbevételt tartalmaz. A bejelentést feltehetően különösen azért értékelte pozitívan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés