Előfizetői tartalom

Atlantis-al együtt süllyed a Walt Disney

Portfolio
5%-kal csökkenő árbevételt, és több mint 60%-kal mérséklődő egy részvényre jutó nettó eredményt produkált a tegnapi zárás után a világ harmadik legnagyobb média vállalata, a Walt Disney. A társaság EPS-e várakozások alatti lett, az igazi hideg zuhany azonban a jövőképpel érte a befektetőket, hiszen a társaság menedzsmentje csökkentette a következő pénzügyi év előrejelzéseit.

A Walt Disney árbevétele 4.8%-kal visszaesett az egy évvel korábbi adathoz képest annak ellenére, hogy a versenytársak közül az AOL 6.4, a Vivendi pedig több mint 8%-kal tudta növeli saját bevételeit ugyanebben az időszakban. A mérséklődésben minden szegmens érintve volt, a legnagyobb mértékben azonban a film divízió esett vissza.A legnagyobb árbevételt generáló üzletág...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés