Előfizetői tartalom

Matáv fel, MOL le

Portfolio
A pozitív tartományban tartózkodott ma egész nap a BUX annak ellenére, hogy a nemzetközi hangulat nem volt túl kedvező, hiszen az európai indikátorok mínuszban vannak, és lefelé nyitottak az amerikai indexek is. A BUX a nap végén 0.3%-os pluszt mutat, záró értéke 7,805 pont lett. A forgalom közepes szintet ütött meg, az üzletkötések össz értéke 6.7 mrd Ft lett.

A legnagyobb figyelem ma a MOL-t övezte, az olajcég részvényei 1%-ot estek arra a hírre, hogy a társaság kizárólagos tárgyalásokat folytat az MFB-vel a gázüzletág eladásáról, de a délutáni sajtótájékoztatón arról számolt be a cég, hogy a választások előtt még nem fog lebonyolódni a tranzakció. Az üzletág értékesítésének ellenértékéről még mindig nincs információ....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés