Előfizetői tartalom

Kárpótlási Jegytulajdonosok reagálása a PM közleményre

Portfolio
Ízzik a levegő a szocialista miniszterjelölt mai sajtótájékoztatóját megelőzően. A PM tegnap egy - véleményünk szerint - egy nem túl szerencsés közleménnyel már elébe ment a mai eseményeknek, amire hamar reagált a Kárpótlási Jegytulajdonosok Érdekvédelmi Egyesülete. Az alábbiakban teljes egészében közreadjuk az egyesület állásfoglalását is.

Egyesületünk kizárólag érdekvédelmi és szakmai tevékenységet folytat, megalakulásakor az összes parlamenti párt véleményét kikérte. A kárpótlási törvény több mint tíz esztendeje lépett hatályba. A PM több mint két és fél éve kapott megbízást a kormánytól arra, hogy készítsen előterjesztést a kárpótlási jegyek végleges kivonásának pénzügyi és jogi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés