Előfizetői tartalom

Hogyan lett az Index-ből megint Internetto?

Portfolio
Üzleti szempontból valószínűleg nem túl jelentős tranzakcióval az Index.hu Rt. megszerezte az Internetto online magazin megjelenítési jogait, az ehhez kapcsolódó márkanevet, domain nevet, valamint az 1995. és 1999. között keletkezett tartalmat. Az Index webmúzeumot hozna létre az Internetto.hu domain alatt. Alábbi írásunkban a hazai internetes tartalomszolgáltatás rövid történetét vázoljuk fel az Internetto-Index vonulat mentén, némileg szubjektív szemszögből.

Az Internetto-t, mint az első hazai online újságot az IDG Magyarországi Lapkiadó szervezetén belül Nyírõ András, az Index késõbbi alapító fõszerkesztõje 1995-ben hívta életre. A szerkesztőség közel non-profit alapon működött a kezdetekben, s leginkább a lelkesedés és az internetbe vetett hit mozgatta a csapatot. A mozgalmi múltból a professzionális világba először...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés