Előfizetői tartalom

Tovább száguld a MOL a gyorsjelentés után

Portfolio
Jónak nevezhető a BUX mai délelőtti teljesítménye, hiszen az európai indexek jelentős csökkenést mutatnak a tegnapi elmaradt FED kamatdöntés után, míg a BUX 0.2%-kal áll előző záró értéke felett, ami 7,098 pontot jelent az index értékében. A növekedés elsősorban a kedvező vállalati eredményeknek tudható be, ezek közül is a MOL emelhető ki, ami folytatja az elmúlt napokban megkezdett emelkedését. A forgalom azonban továbbra is alacsony, az üzletkötések összértéke 1.3 mrd Ft-ot tett ki eddig.

A legforgalmasabb papír mai is a MOL, az olajcég részvényei 1.8%-os növekedést mutatnak, így a papírok mindössze 5 Ft-tal maradnak el a 4,900 Ft-tól. A növekedés hátterében elsősorban az igen kedvező mai második negyedéves gyorsjelentés áll. Az OTP csak mérsékelt emelkedést mutat a várakozások feletti eredményszámok publikálása után, a bankpapírok 2,025 Ft-on állnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés