Előfizetői tartalom

BÉT: továbbra is OTP!

Portfolio
A nemzetközi hangulatnak megfelelően mozgott a nap első felében a BUX, az indikátor jelenleg 1.5%-os növekedést mutat, hasonlóképpen az irányadó európai indexekhez, értéke 7,465 pont. A forgalom ma már élénknek tekinthető a tegnapihoz képest, hiszen az üzletkötések értéke csaknem eléri a 1.6 mrd Ft-ot, ami azonban még mindig átlag alattinak számít a nap felénél.

A blue-chipek mindegyike erősödést jelez, a legnagyobb mértékben az OTP árfolyama emelkedett, a legnagyobb hazai bank értéke 2.4%-kal növekedett, a papírok árfolyama 2,150 Ft.790 Ft-ig emelkedett a reggeli órákban a Matáv, a távközlési részvények most azonban már csak 780 Ft-ot érnek, ami 1.2%-os emelkedést testesít meg. A csökkenés akkor indult meg, amikor a Nokia közzétette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés