Előfizetői tartalom

Számmisztika: mennyi részvénye volt Civin Jánosnak?

Portfolio
Nem könnyű feladat, amikor az ember többféle minőségben is tudhatja magát, mert adott esetben előfordulhat, hogy összekeveredik a saját részvénytulajdonát illetően. A nyilvánosságra hozott tranzakciók alapján Civin János, a Humet elnöke túladta magát, már most több papírt értékesített, mint amennyi elvileg a saját tulajdonában volt. Ráadásul utolsó közleménye szerint még maradt is nála egy kevés.

Elképzelhető, hogy homok csúszott a gépezetbe, miután a Világgazdaság szerint Civin János túladta magát. Természetesen mi is utána számoltunk, s valóban egyértelmű, hogy a Humet elnöke több papír eladását jelentette be, mint amennyit előzően a sajátjaként feltüntetett.Lehet, hogy egyszerűbb lett volna csak az egyes tranzakciók során eladott részvények darabszámát közölni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés