Előfizetői tartalom

Korrekció a tegnapi esés után

Portfolio
A tegnapi csökkenés után ma felfelé indultak az árak a BÉT-en, a BUX index a nemzetközi indikátorokkal összhangban 0.9%-ot erősödött, és jelenleg 7,363 ponton áll. A növekedésben az összes blue-chip papír részt vesz, a forgalom pedig átlagosnak tekinthető, hiszen eddig 1.5 mrd FT értékben bonyolítottak üzleteket a brókerek.

A nagy papírok közül a legnagyobb mértékben az OTP árfolyama emelkedett, a tegnap 4%-ot zuhanó részvények ma 1.8%-kal állnak magasabban, mint az előző záráskor, áruk 2,111 Ft. A társasággal kapcsolatos mai hír, hogy egyes források szerint a bank már nem kíván részt venni a BCR privatizációjában.A Richter az Egissel szemben felfelé tart, árfolyama 0.4%-kal 12,350 Ft-ra növekedett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés