Előfizetői tartalom

Ezúttal felfelé tart a Richter és a Pannonplast is

Portfolio
Kivárás jellemzi a világ részvénypiacait, hiszen ma fél ötkor Colin Powell tart beszédet az ENSZ biztonsági tanácsa előtt, ahol várhatóan újabb Irak-ellenes bizonyítékokra derül fény. Emiatt kimondottan alacsonynak mondható a forgalom a Budapesti Értéktőzsdén, a kereskedés első két és fél órájában 1.3 milliárd Ft összértékben születtek kötések a börzén. A hazai benchmark keddi záróértéke alatt 30 ponttal kezdte a reggelt, majd a délelőtt során mindössze 50 pontos sávban mozgott az indikátor. Ebédidőben a BUX 0.3%-os gyengüléssel 7,446 ponton áll.

A blue chipek vegyes teljesítményt nyújtanak a virtuális parketten. A hétfőn kitűnő gyorsjelentést publikáló Richter a legnagyobb, 655 millió Ft-os forgalmat generálva 0.6%-os pluszban 13,500 Ft-on forog, míg a szektortárs Egis 12,075 Ft-on stagnál.2,150 Ft-os szinten stagnál az OTP, a bankpapír mindössze 30 Ft-os sávban mozgott a délelőtt folyamán. Lassan csúszik lefelé...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái