Előfizetői tartalom

Az utolsó percekben húzta pozitív tartományba Richter a BUX-ot

Portfolio
Egy délelőtti enyhe megingástól eltekintve tegnapi záróértékétől alig-alig rugaszkodott el a mai kereskedés során a Budapesti Értéktőzsde hivatalos indexe. A BUX végül a nap végi hajrának köszönhetően 7.3 milliárd Ft-os összforgalom mellett 0.3%-os emelkedéssel 8,272 ponton zárt. Az utolsó percekben 2%-kal erősödő, 1.7%-os pluszban 16,180 Ft-on záró Richter és a stagnáló MOL kivételével valamennyi vezető részvény enyhe leértékelődést mutatott a nap végén.

Ma már a 18 Ft-os osztalékszelvény nélkül forgott a Matáv, amely a telekompapírok 16 Ft-os süllyedéséhez, és 879 Ft-os záróárhoz vezetett. Az OTP árfolyama 2 milliárd Ft-ot meghaladó forgalom mellett mérséklődött. A bankrészvények 0.7%-kal 2,400 Ft-ig gyengültek. 5600 Ft-os napi maximumán, stagnálással fejezte be szereplését a MOL. A kisebb részvények közül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés