FONTOS Nem, az ön panellakása nem ér 1 millió forintot négyzetméterenként
 
Előfizetői tartalom

Vevő lehet-e az OMV a MOL gázüzletágára? - exkluzív interjú az OMV pénzügyi igazgatójával

Portfolio
David C. Davis, az OMV pénzügyekét felelős igazgatósági tagja péntek késő délután nyilatkozott a Portfolio.hu számára. A beszélgetés során sikerült tisztázni a pár hónappal ezelőtt felmerült MOL-pakett értékesítésével kapcsolatos teljes álláspontot, s kiderült, hogy Magyarországon nem igazán pontosan értelmezték a korábban megfogalmazottakat. Tekintettel arra, hogy az OMV stratégiájában egy teljesen új pontként, hangsúlyosan megjelent a gázüzletben való növekedés, megkérdeztük vajon érdekes lehet-e az OMV számára a MOL gázüzletága, vagy annak egyes részei, ha a magyar cég dönt az értékesítésről.

Az OMV és a MOL részvények. Portfolio.hu: Néhány hónappal ezelőtt az OMV úgy nyilatkozott, hogy megfontolás tárgyává teszi a MOL 9.1%-os pakettjének eladását. Az elmúlt időszakban azonban semmilyen konkrétum nem körvonalazódott ezzel kapcsolatban. Hogyan tekint most az OMV a MOL részvényeire? David C. Davis: Úgy gondolom, hogy itt kisebb félreértésről lehet...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái