Előfizetői tartalom

Meghosszabbítanák a MOL jegyzést?

Portfolio
A MOL értékesítést bonyolító ÁPV Rt. és a Pénzügyminisztérium illetékesei tegnap este újra egyeztettek arról, hogy halad a MOL részvények értékesítése, s mi legyen a jelenlegi, nem várt negatív externáliáktól sújtott helyzetben a megoldás. A Magyar Hírlap információi szerint elképzelhető, hogy az ÁPV Rt. meghosszabbítja az intézményi befektetők számára hétfőn véget érő tranzakciót. Az érintettek cáfolnak, szerintük semmilyen meghosszabbításról nem lehet szó.

Utólag "bölcsen" megállapítható, hogy a MOL jegyzés időzítése rendkívül szerencsétlen volt. Bár előtte is lehetett sejteni, hogy a karácsonyi bevásárlórohamra koncentráló lakossági befektetők inkább az ajándékok felé allokálják megtakarításuk egy részét, s az sem biztos, hogy a kibocsátást az év végi portfólió átszervezések elé érdemes szervezni. A lényegesebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés